Makers Down to Earth organiseren eerste festival

Earth Keeper Festival luidt tweede hoofdstuk Down to Earth in

Als vervolg op het daverende succes van de filmhit Down to Earth, organiseren de makers van de documentaire op 30 juni het eerste Earthkeeper Festival op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

De documentaire verscheen in 2016 en is Nederlands langst draaiende bioscoopfilm. De film vertelt het verhaal van een Nederlandse familie die hun leven achterlaat voor een  ontdekkingsreis langs inheemse culturen over de hele wereld.

Het festival luidt het tweede hoofdstuk van Down to Earth in, waarin centraal staat hoe het gedachtegoed van de documentaire tot leven gebracht kan worden. Ook vindt de langverwachte lancering van de DVD plaats. De makers beloven een dag vol ontmoetingen, talks, nieuwe ervaringen en inspiratie over hoe je zelf, of in kleine communities, een betere wereld kunt achterlaten.

Bezoek www.downtoearthfilm.com/earthkeeperfest voor meer informatie over het programma en tickets of neem contact op via info@dtefilm.com

En over de 3 workshops in De Meewerktuin die dag als deel van het festival lees je hier meer: https://www.meewerktuin.nl/earth-keeper-festival-30-6/