Nu en wat nu? Gathering

Een inspirerend samenzijn, waarin we je uitnodigen om tijdsdruk, planning, verwachting en rollen op je werkvloer achter te laten. Om je over te geven aan het moment en de natuurlijke tijd. We zien wel wat we gaan doen. Wat leeft er? Wat wil er?

Een dag die uitnodigd om uit je comfortzone te breken, jezelf te zijn, jezelf te ontmoeten, de ander op een andere manier te leren kennen. Aandacht te hebben voor elkaar en om echt te luisteren. Samenwerken en elkaar voorbij de werkrol ontmoeten. Een dag die bij blijft en jouw team inspireerd om het anders te doen in een tijd die om minder van hetzelfde vraagt. Wat verteld de stilte? Wat verteld jouw inzicht?

“Beeld je eens in dat je de hele dag buiten bent. Je voelt de wind op je wangen. Het word fris. Zullen we vuur maken, hoor je jezelf vragen? Het hakblok staat klaar. Je buurman knort verontrustend en gaat met een aantal het eten oogsten. Iemand begint te dansen en je wist niet dat die vrouw zo mooi kon zingen. Weer een ander start een gesprek over zelfsturing onder de grote beuk. Daar krijgt een groepje uitleg over Permacultuur en voedselbossen en hoe je op kantoor ook gezond kunt eten. Even verderop wandelt een groepje op blote voeten en voelt wat er aarde mag krijgen. Overal komen mensen in actie vanuit dat wat er leeft, geleefd wil worden. Zin om te sjouwen? Leef je uit op de takkenhaag! Er worden talenten zichtbaar, door gewoon te doen, waar je goed in bent!”  De Meewerktuin en haar meewerkers zullen je begeleiden vanuit natuurlijk leiderschap, jou de ruimte bieden waarin jij het beste van jezelf kunt laten zien.

We openen en eindigen de dag als een tribe en delen onze inzichten die je na afloop van deze gathering meeneemt.

Voor wie?

Voor mensen en groepen die eigenaarschap nemen voor zichzelf en hun unieke talent. Voor mensen die natuurlijk werken mee willen nemen naar de werkvloer. Voor mensen met een duurzaam bewustzijn die in de nieuwe tijd willen samen komen en samen werken vanuit innerlijk leiderschap.

 

Je kunt je er nog weinig van voorstellen en dat is precies wat er gevraagd word. Gun je hoofd een dag rust. Kom uit je stoel en doe. Samen kun je zoveel meer!

Potluck: Tijdens een gathering neem iedereen een geschenk mee, in dit geval vragen we je iets om te eten mee te nemen om te delen met elkaar. Wij zorgen voor een pan soep, koffie en thee.

Jouw investering: 75,– exclusief 21% BTW per persoon

Vanaf 10 tot 30 personen

Tijd: van 10 tot 16:00