Masterclass Levenskunst

Dit jaar ben ik gestart met het geven van masterclasses Levenskunst, waarin ik mijn manier van schilderen als inspiratie met jou wens te delen en je mee te nemen op een creatieve en intuitieve ontdekkingstocht in jouw ware kleuren. Dit deel ik vanuit mijn eigen doorleefde pad, welke ik in de wereld heb gezet met mijn schilderijen, verhalen, gedichten en natuurcreaties, zoals De Meewerktuin. Ik nodig je uit in een ruimte van leven waarin jij, jezelf kan ontmoeten op een zichtbare manier, namelijk het doek. Ik reik je mijn inspiratie in het vrij schilderen, zonder plan, doel, kennis, techniek. Lees hier het verslag van Elvira over de masterclass februari jl.

HOE:
Creëren met alles wat er is en dit zichtbaar laten worden op het doek. Creëren vanuit je eigen lichaamsbewustzijn in een ontspannen staat van zijn. Deze masterclass biedt ruimte om jouw hele wezen aan te spreken, jezelf te begeleiden op de klanken van muziek vanuit jouw innerlijke stilte, in de beweging van jouw lichaam en het gebruiken van jouw stem, tijdens het schilderen in een meditatieve staat van zijn. Verwonder jezelf hoe jouw bron spreekt in de taal van beeld, vorm en kleur en wat jij jezelf verteld als je jezelf de vrije hand geeft in jouw creatieproces.

Deze manier van schilderen is verdiepend en ontspannend. Je zult jezelf op verrassende manieren ontmoeten en verdiepen in jouw uniekheid. Naast het bieden van ondersteuning in techniek, zal er vanuit de kunst van leven met elkaar gekeken, gedeeld en gesproken worden, waardoor we samen het jaar door met elkaar groeien, verdiepen en verbinden.

VOOR WIE? :

Jij die dit leest. Iets in jou is nieuwsgierig naar de diepte in jezelf. Een diepte die een enorme rijkdom bevat aan gevoelens, verhalen, beelden, woorden, talenten en ervaringen. Je verlangt naar vrije expressie vanuit wie jij werkelijk bent. Je verlangt ernaar jezelf te zien en te tonen in al jouw unieke begaafdheid. Je bent nieuwsgierig naar wat zich nog meer in jouw schatkist verscholen houdt en voelt dat je hoofd je soms tegen houdt als een pet die te strak zit. Je wilt ontdekken, je bent moedig en avontuurlijk. Je hebt zin om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te verdiepen in deze kleurrijke reis die we samen gaan maken. Zonder plan, zonder doel en denken, maar vanuit het nu met wat zich aandient.

MATERIAAL:

We werken met tweedekansdoeken, dit zijn doeken die al een verhaal bevatten, die we kunnen gebruiken als ondergrond en kunnen overschilderen. Net als het leven maken we ons verhaal, in een bestaand verhaal wat telkens veranderd en werken zo ook nog eens duurzaam.

De verf die we gebruiken is acryl. Voor degene die besluiten de verdieping maandelijks te willen aangaan, is er olieverf om het doek te gaan verdiepen in de uitwerking van je unieke verhaal.

 

LOCATIE:
Op Landgoed Zonheuvel-De Meewerktuin te Doorn, bij mooi weer buiten in de tuin.

BIJDRAGE:

Jouw bijdrage inclusief biologische lunch, acryl verf en doek is 120 euro per masterclass. Voor bedrijven en ZZP is dit excl. 9% BTW en ontvang je een factuur.
Je bent doet mee als je betaling ontvangen is.

Voel je, dit wil ik doen en ik kan t aantoonbaar niet betalen door minimale inkomsten, mail mij dan.
Voel jij ik wil iets extra’s betalen voor een ander, dan is pay it forward en het bedrag wat je aan kunt geven in de mail.

DATA:

Masterclass levenskunst. Hiervoor zijn de volgende data gereserveerd:
24 maart, 21 april, 26 mei, 23 juni, 14 juli, 15 september, 13 oktober, 24 november, 15 december 2019.

AANMELDEN:

tuinbuilding@meewerktuin.nl

 Masterclass februari verslag op facebookpagina De Meewerktuin