Hoe kom jij uit de verf?

Iedereen is creatief en daarvoor hoef je niet te kunnen schilderen. Vanuit je gevoel word je uitgenodigd naar binnen te gaan en wat er is te vertalen in kleur. Het door jullie ingebrachte thema is de leidraad en spreekt na afloop een verrassend verhaal als jullie individuele kunstwerken een gezamenlijk doek vormt. Deze belevende workshop is ontspannend, verdiepend, maakt talenten zichtbaar en nodigt uit om hier eigenaarschap in te nemen. Jullie creeren samen een aandenken voor jullie verdere samenwerking.

 

Tijd: +/- 2 uur

Voor wie: groepen vanaf 5 personen tot maximaal 10

Begeleiding:

Je word begeleid door levenskunstenares Nicole Recourt. Nicole schilderd sinds 1990 en exposeerd regelmatig. Meer over haar kunst vind je onder de knop Kunst & Exposities.

Jouw investering : 90,– exclusief 21% btw per persoon inclusief materiaal

Deze workshop is te combineren met onze andere workshops tot een maatwerk programma. Vraag gerust om een vrijblijvende prijsopgave.

Met mooi weer worden de workshops in de tuin gegeven. Bij slecht weer maken we gebruik van een locatie in conferentiecentrum Zonheuvel. Dit is niet bij de workshop prijs inbegrepen. We kunnen bij tijdige reservering ook lunch, diner, borrel op de tuin laten verzorgen.

Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken!

Vriendelijke groeten Nicole Recourt