“When you feel the moss, and feel it is carrying you instead of you walking, that’s communication.” Wanneer Akeekwe dit deelt in de film Down to Earth, heeft ze het over de meest elementaire vorm van verbinden met de natuur: het voelen van de aarde. Dat doe je op blote voeten. Ervaar de aarde onder je voeten en hoe je pad verandert. Wat doet dit met jou? We laten je ervaren hoe je ervaring is wanneer je onder werkdruk staat, de liniaire tijd leeft en hoe je veel duurzamer vanuit de natuurlijke tijd je talent benut. Een belevende workshop die je wellicht uit je comfortzone uitnodigd, je laat voelen en ervaren, waarin we elementen vanuit natuurlijk communiceren zoals dit bij de oorspronkelijke aarde bewoners laten ervaren en jou een andere kijk op jezelf en je team bieden.

 

 

Tijd: +/- 2 uur

Voor wie: groepen vanaf 5 personen tot maximaal 30

Begeleiding:

tot 10 personen 1 trainer

11 tot 20 personen 2 trainers

21 tot 30 personen 3 trainers

Jouw investering : 75,– exclusief 21% btw per persoon

Deze workshop is te combineren met onze andere workshops tot een maatwerk programma. Vraag gerust om een vrijblijvende prijsopgave.

Met mooi weer worden de workshops in de tuin gegeven. Bij slecht weer maken we gebruik van een locatie in conferentiecentrum Zonheuvel. Dit is niet bij de workshop prijs inbegrepen. We kunnen bij tijdige reservering ook lunch, diner, borrel op de tuin laten verzorgen.

Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken!

Vriendelijke groeten Nicole Recourt