13 April 9:30 – 16:00 Kruidenspiraal en vuurkuil bouwen Locatie De Meewerktuin in Doorn 

 

MEEWERKTUINDERS WELKOM!

Iedere dinsdag en donderdag van 10:00 tot 14:00 kun je meewerken, leren, meeoogsten in onze moestuin waar we volgens de principes van Permacultuur werken en hiernaast zelfvoorzienend zijn door het aanbieden van workshops en training, waarin we de natuur als metafoor vertalen voor teams, organisaties en bedrijven.
De Meewerktuin is een plek waar je mag zijn, je welkom bent om jouw uniekheid in te brengen en waarin we mogelijkheden bieden om je aan te sluiten vanuit ondernemersschap als co-creator. De Meewerktuin is een belevende tuin, die naast het leveren van de biologische groentes voor het restaurant op het landgoed, ook haar bezoekers laat ervaren vanuit levenskunst.

 

We zijn voor komend seizoen op zoek naar wakkere mensen met groene vingers en moestuinervaring, affiniteit met permacultuur en een creatieve manier van werken die aansluit op deze tijd. Heb je zin om gewoon lekker te klussen, er is ook volop leuks te creeren, dus handige handen? Welkom! Vind je het leuk om je te richten op het telen van kruiden en mij te helpen met een nieuw stuk in te richten, kom dan langs!

Dus leuke creatievelingen met groene vingers, uniek talent, een open hart en een vrije geest, ik ontmoet je graag!

Meld je aan via tuinbuilding@meewerktuin.nl

Op facebook vind je ons op: https://www.facebook.com/meewerktuin/

 

De Meewerktuin is gesloten tot 8 januari 2019, wij wensen jullie een voorspoedig jaar en een vruchtbare samenwerking!

Je bent welkom om mee te werken op onze Meewerkdagen: dinsdag  9.30 – 14.00 uur & donderdag  9.30 – 14.00 uur